Hurewicz, fill d'un comerciant jueu, va néixer a Łódź, quan aquesta ciutat era de sobirania russa. Durant la Primera Guerra Mundial la família es va traslladar a Moscou, on Hurewicz va començar els estudis secundaris. En acabar la guerra, el 1919, van retornar a Łódź, on va finalitzar el estudis secundaris el 1921. En aquest any, la família va tornar a abandonar Łódź per assentar-se a Viena.[1] Va ingressar a la universitat de Viena, en la qual es va doctorar el 1926, amb una tesi dirigida per Hans Hahn sobre els teoremes de Borel.[2] El curs 1927-28, amb una beca Rockefeller, va estar ampliant estudis a la universitat d'Amsterdam, en la qual va ser professor assistent a continuació fins al 1936.[3]
Home d'una gran cultura, interessat en totes les branques del coneixement, també era una persona notablement despistada. El setembre de 1956, mentre estava en un congrès de topologia algebraica a Mèxic, interessat per l'arqueologia, va anar a les ruines maies d'Uxmal i es va precipitar des de dalt de la gran piràmide, morint uns dies després a un hospital de Mérida[6] sense que els metges sabessin qui era perquè no portava cap mena d'identificació. Les seves cendres van ser transportades a Cambridge (Massachusetts) i dipositades al columbari de Mount Auburn.
A part dels seus treball sobre servomecanismes fets durant la Segona Guerra Mundial, Hurewicz és recordat pels seus treballs en topologia i en teoria de la mesura i, especialment per dues aportacions importants: el descobriment dels grups d'homotopia de dimensió superior[7] i el descobriment de les successions exactes.[8] Hurewicz va publicar una cinquantena d'articles científics[9] i el 1958 es van editar, de forma pòstuma, les seves lliçons sobre equacions diferencials ordinàries.
O'Connor, John J.; Robertson, Edmund F. «Witold Hurewicz» (en anglès). MacTutor History of Mathematics archive. School of Mathematics and Statistics, University of St Andrews, Scotland.