المیادین

المیادین
کشورلبنان
شبکهشبکهٔ رسانه‌ای ماهواره‌ای المیادین
شعار تبلیغاتیواقعیت آنچنان که هست
ستادبیروت
برنامه‌سازی
زبان(ها)عربی
تاریخچه
راه‌اندازی‌شده۱۱ ژوئن ۲۰۱۲؛ ۱۲ سال پیش (۲۰۱۲-11}})
پیوندها
وبگاه
دسترسی
ماهواره‌ای
عرب‌ستChannel 5C
یوتل‌ستChannel 25C
رسانه جاری
Al Mayadeen LiveLiveStation link

المیادین یک شبکهٔ تلویزیونی ماهواره‌ای پان‌عرب[نیازمند منبع] است که ۱۱ ژوئن ۲۰۱۲ در بیروت واقع در لبنان تأسیس شد. المیادین شبکه‌ای با محتوای غالباً خبری است و در بیشتر کشورهای عرب خبرنگار دارد. رقبای این کانال در جهان رسانه‌ای عرب، الجزیره، العربیه، اسکای نیوز عربی و تلویزیون عربی بی‌بی‌سی هستند.

المیادین علاوه بر شبکه تلویزیونی ماهواره‌ای، دارای وب گاه اینترنتی است که به زبان‌های عربی، انگلیسی و اسپانیایی فعالیت می‌کند.

المیادین در تبیین ارزش‌های خود می‌گوید که «به تبادل فرهنگی و گفت و گو بر اساس احترام و برابری باور دارد و همت خود را معطوف به وحدت جهان عرب، همدلی با جهان اسلام، گفت و گو، برابری، همزیستی، عدالت اجتماعی و رد تروریزم و افراطی گری می‌کند».[۱]

این شبکه به دلیل پشتیبانی از حکومت بشار اسد در جنگ داخلی سوریه مورد انتقاد بوده است.[۲]

تأمین مالی

[ویرایش]

به گفته مدیر شبکه المیادین این رسانه تنها از سوی دو بازرگان، حمایت مالی می‌شود. این شبکه تنها به مدت سه تا پنج سال تأمین مالی شده است. کارکنان این رسانه نیز بیش از ۳۰۰ نفر نخواهند بود.[۳]

منابع

[ویرایش]
  1. English، Al Mayadeen (۲۰۲۰-۱۰-۲۶). «About Us». Al Mayadeen English (به انگلیسی). دریافت‌شده در ۲۰۲۳-۰۴-۱۰.
  2. برایان ویلر و جنیفر مک‌کیرنان (گزارشگر امور سیاسی) (۱۱ اسفند ۱۴۰۲). «جورج گالووی، سیاستمدار جنجالی و همکار سابق پرس تی‌وی، به پارلمان بریتانیا بازگشت». بی‌بی‌سی فارسی.
  3. ایران، عصر. «آغاز به کار شبکه "المیادین" با حضور جداشدگان "الجزیره"». عصر ایران. دریافت‌شده در ۲۰۱۸-۰۳-۲۶.