ضد فراماسونری

فراماسون‌های اسیر در اردوگاه‌های کار اجباری آلمان نازی با علامت مشخصی بر روی پیراهنشان که یک مثلث قرمز رنگ رو به پایین بود شناخته می‌شدند.[۱]

ضد ماسون یا ضد فراماسونری به کسانی گفته می‌شود که به‌عنوان "مخالفان قسم خورده فراماسونری" شناخته می‌شوند؛[۲] از زمانی که رگه ها و علائم وجود ماسون ها درقرن حاظر برای مردم قابل مشاهده شد جنبش های ضد ماسونی هم شکل گرفتند البته نه به صورت رسمی وملموس ولی به آرامی و زیرپوستی،دراواخر سال ۱۴۰۲ بود که شخصی در فضای مجازی به نام ((صدایه بیداری)) فعالیت خود علیه ماسون ها رارسما شروع کرد که به سرعت اینستاگرام آن را مسدود کرد.

عده ای از مردم معتقد بودند صدایه بیداری نویسنده نظریه های توطئه بود؛البته ازآن زمان خیلی ها ادعای صدای بیداری بودن را کردند اما جنبش درهمان سال سرکوب شد.

از جمله مهم‌ترین سرکوب‌گران ماسون‌ها می‌توان به مذهبیون[۳] -مخصوصاً مسلمانان، و حزب نازی آلمان اشاره کرد.آنها دلایل بسیار مشخص و واضحی برای سرکوب اشخاص ماسونی دارند. سرکوب‌ها در میان جوامع مذهبی عمدتاً به دلایل مرتبط با رستاخیز و آخرالزمان و شائبه تاثیر ماسون‌ها در ظهور دجال صورت می‌گیرد و در آلمان نازی به دلیل ظن همخوانی با یهودیان انجام می‌پذیرفت.

منابع

[ویرایش]
  1. ، Katz. «Jews and Freemasons in Europe». In Israel Gutman. The Encyclopedia of the Holocaust. p. vol. 2, p. 531.
  2. The Encyclopedia of the Holocaust, volume 2, page 531, citing Katz, Jews and Freemasons in Europe.
  3. Prescott, Andrew. The Study of Freemasonry as a New Academic Discipline. pp. ۱۳–۱۴. Retrieved 2010-12-18.