این صفحه برای فهرست کردن و بحث در مورد صفحاتی که ممکن است مشکلات نقض حق تکثیر باشند، اعم از مقالات و تصاویر، است. برای اینکه درخواست بررسی وضعیت حق تکثیر محتوایی را روی وبگاه مطرح کنید، ویکیپدیا:درخواست بررسی حق تکثیر را ببینید. حواستان باشد که به دام بدگمانی بیمارگونه در مورد حق تکثیر نیفتید. حق تکثیر چیست؟ بطور کلی، حق تکثیر به شکل بدیهی در زمان انتشار بوجود میآید. یک پدیدآورنده نیاز ندارد حتی برای حق تکثیر درخواست دهد یا حتی مدعی آن شود. تنها بیان روشن و صریح مبتنی بر اینکه محتویات در مالکیت عمومی (Public Domain) قرار دارد، تحت مجوز گنو منتشر میشود، یا تحت یکی از محوزهای سازگار با گنو منتشر میشود، لازم است تا محتوی بتواند به طور آزادانه منتشر، تغییرداده و تغییرداده و بازمنتشر شوند. همچنین در حالتی که زمان زیادی (در بعضی حالات سی تا چهل سال) از ایجاد اثر گذشته باشد، در محدودهٔ عمومی قرار میگیرد. استفادهٔ منصفانه چیست؟. نقل کردن منتخب کوتاهی از متن دارای حق تکثیر، تا زمانی که مشخصات منبع بطور کامل ذکر شود و فقط به منظور نظر دادن یا نقد کردن آن متن باشد، مجاز است. این قانون جزو قانونهای ویکیهای غربی است و هنوز معادل قانونی درستی در ساز و کار قوانین حقوق مولفین و مصنفین ایران، برای آن وجود ندارد. البته گویی این روش بطور روش معمول در مجامع علمی و مطبوعات پذیرفته شده و استفاده میشود. به دلیل خلاء قانونی، در مورد «استفادهٔ منصفانه» بیشتر دقت کنید. | |
دارندگان حق تکثیر: | دارندگان حق تکثیر که کارهای خودشان را به ویکیپدیا میفرستند: |
---|---|
اگر فکر میکنید که ویکیپدیا حق تکثیر شما را نقض کردهاست، میتوانید در همینجا مسئله را مطرح کنید.
در صفحات بحث پیوند جدید را ذکر کنید و از کاربران و مدیران بخواهید که مساله را حل کنند. کسانی که میخواهند با اجازهٔ پدیدآورنده، آثاری را به ویکیپدیا بفرستند: برای آگاهی از چگونگی فرآیند کسب اجازه، میتوانند به ویکیپدیا:درخواست اجازههای موفق مراجعه کنند. |
اگر شما کار خودتان را قبلاً منتشر کردهاید (بخصوص انتشار برخط یا آنلاین) یا به ویکیپدیا فرستادهاید و محتویات ارسالی شما به عنوان نقضکنندهٔ حق تکثیر مشخص شدهاست، ذکر این مسأله در صفحهٔ بحث که شما دارندهٔ حق تکثیر محتویات هستید ممکن است کمکی بکند، اما باعث حذف نشدن محتویات نخواهد شد. باید این کارها را انجام دهید: یادداشتی با مضمون اینکه اجازهٔ استفادهٔ مجدد از محتویات آن صفحهٔ خاص (که مطلب در آن صفحهاست) را طبق Creative Commons Attribution/Share-Alike 3.0 میدهید درج کنید. |
اگر نقض حقتکثیری در ویکیپدیا دیدهاید | |
برای گزارش نقض حق تکثیر ابتدا بخش جدیدی را بسازید و نام آن را تاریخ امروز(مثلا به صورت «۲۰ ژوئن ۲۰۰۹»)بگذارید و متن زیر را وارد کنید:
*{{مقاله|نام مقاله شما}}آدرس:example.com-اگر نقض حق تکثیری را که گزارش میکنید غیر از وب است صفحه کتاب را ذکر کنید و در صورت امکان به آن پیوند دهید. خطاب به مدیران : لطفاً هنگام حذف صفحهها مفاد ویکیپدیا:رهنمود حذف برای مدیران را در خاطر بدارید. |
ایلام قدیم (ریزوند) (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) آدرس:http://www.noormags.com/view/fa/articlepage/1132/72/text
مریم ایلامی (بحث) ۱۰ فوریهٔ ۲۰۱۵، ساعت ۰۰:۳۳ (UTC)
بخش عمده مقاله اقتصاد ارمنستان کپی کلمه به کلمه از ۱، ۲، ۳ و ۴ است که به مرور زمان به مقاله اضافه شده است. آیدین (بحث) ۱۳ مارس ۲۰۱۵، ساعت ۱۶:۳۰ (UTC)
مقالهٔ ویزای E2 کپی کلمه به کلمه از ویزای E2 و شرایط سرمایهگذاری. --Xyzrt (بحث) ۲۶ مارس ۲۰۱۵، ساعت ۰۰:۰۳ (UTC)
این مقاله کپی خط به خط شده است و در سایت ذکر شده که بدون ذکر نام نویسنده کپی مقالات مجاز نیست. با این حال یا باید نام نویسنده ذکر شود یا مشکل مقاله با تغییر اساسی در متن رفع گردد؛ البته دوستان نیز در حل مشکل حق تکثیر این مقاله شاید راه هایی داشته باشند.Mahdi J {بحث} ۱۵ ژوئیهٔ ۲۰۱۵، ساعت ۰۹:۳۵ (UTC)
قسمت هایی از مقالهفلز ، دقیقا کپی شده از دانشنامه رشد هست. علت درخشش فلزات را مشاهده بفرمایید. و با چرا فلزات ظاهر درخشنده یا براق دارند مقایسه کنید: http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D9%81%D9%84%D8%B2&SSOReturnPage=Check&Rand=0
با عرض سلام متأسفانه این مقاله عین به عین کپی برداری شده از پایان نامه کارشناسی اینجانب تحت عنوان مرکز پژوهش های پایداری در معماری با نگرش بر طراحی بیوفیلیک ثبت شده در شهریورماه سال 1389 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز می باشد و کل متن حاصل ترجمه اینجانب می باشد، لذا تقاضای حذف مقاله را دارم.در ضمن بنده آمادگی ارسال هر گونه مدرک مورد نیاز را دارم، صرفاً لطف کنید بفرمایید که چه مدرکی را و از چه طریق خدمتتان ارسال کنم. همچنین در آذرماه سال 1389 بر اساس پایان نامه لیسانس خود، مقاله ای را تحت عنوان تکه های ساده- بیوفیلیک بر روی سایت معماری اتووود منتشر کرده ام که مقایسه و تطبیق متن مقاله و تاریخ انتشار آن با مطالب ویکیپدیا خود دلیل روشنی بر این ادعا است. http://etoood.com/Security/Article/Article.aspx?ArtKey=265 (این لینک جهت ارائه مدرک و نمایش مقاله ذکر شده ارسال شده است و نیاز به عضویت در سایت اتوود دارد) با تشکر Ghazaal z (بحث) ۱۰ سپتامبر ۲۰۱۵، ساعت ۱۸:۲۸ (UTC) غزال زارع
مقاله ترانزیشن واو به واو از تنها منبعِ آن یعنی دانشنامۀ رشد کپی شده است.
شرکت نساجی افغان پلخمری (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها)آدرس:[http://baghlan.gov.af/fa/news/58235 معرفی فابریکه نساجی پلخمری]
سعی کردم تا حدی مشکلات مقاله فرجالله سلحشور را برطرف کنم اما ظاهرا نیاز به بررسی و بازبینی دقیقتری دارد. --Mhhossein (بحث) ۱ مارس ۲۰۱۶، ساعت ۰۷:۴۹ (UTC)
بخش های زیادی از مقاله محمدباقر اصطهباناتی از وبسایت های ویکی فقه و غدیر کپی برداری شده که ظاهرا نقض حق تکثیر است. درخشـان/◄ ۲۴ مهٔ ۲۰۱۶، ساعت ۱۰:۰۴ (UTC)
تمام مطالب صفحه گرداب بن از چندین وب سایت عینا کپی برداری شده است. بررسی نمائید. تشکر درخشـان/◄ ۳۰ مهٔ ۲۰۱۶، ساعت ۰۴:۰۰ (UTC)
درود، مقاله تهمتن امینیان شخصا توسط خودم نوشته شده و حتی نگارش آن با منابع استفاده شده متفاوت است، میتوانید چک کنید، تنها در بخش نمایشگاها چون واقعا موردی بود شخصا تایپ نکرده بودم که در حال حاضر این اصلاح را انجام دادم، بنابراین مقاله ناقض کپی رایت نیستم و نوشتههایم مجموعهای از مطالعات و نگارش شخصی خودم است، همچنین به هیچ وجه جانبدارانه صحبتب نکرده و بیطرف بودهام و تنها به اتفاقات اشاره داشتهام، در نهایت شخصا معتقدم برچسبهای گذاشته شده بیمورد است، با سپاس فراوان M* ۴ سپتامبر ۲۰۱۶، ساعت ۱۷:۱۴ (UTC)
میرا (داستان) (ویرایش | بحث | تاریخچه | حفاظت | حذف | پیوندها | پیگیری | سیاههها | مشاهدهها) آدرس:۱ کپی خطبهخط. mOsior (بحث) ۲۴ نوامبر ۲۰۱۶، ساعت ۰۹:۲۰ (UTC)
مقاله نگهداری و تعمیرات کپی خط به خط از اینجا است. بهتر است مقاله حذف شود. Wikifarsi (بحث) ۴ ژانویهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۱۲:۲۱ (UTC)
ضمن عرض سلام و خسته نباشید مطالب مربوطه جمع آوری شده و اکثر قریب به اتفاق بیان شبیه به همان بیانات است اما کلیت بحث و برخی مباحث مربوطه در منابع وجود دارد.
صفحه سید کمال حیدری از اینجا کپی شده و ناقض حق تکثیر است. Hootandolati(بحث) «پنجشنبه،۱۴ بهمن ۱۳۹۵، ساعت ۰۰:۲۵ (ایران)» ۱ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۲۰:۵۵ (UTC)
ایشان علاوه بر تدریس در زمینه های مختلف علمی، در زمینه تألیف آثار علمی نیز از توفیقات بسیاری برخوردارند و آثارشان بالغ بر صد جلد کتاب در حوزه های گوناگون قرآنی-تفسیری، فقهی-اصولی، عقیدتی-کلامی، فلسفی-منطقی، اخلاقی و… می شود. شایان ذکر است که قلم ایشان به زبان عربی و برخی از کتب ایشان در حال ترجمه به فارسی است.
ایشان به سال ۱۳۳۵ هـ.ش (۱۳۷۶ ه.ق) در کربلاى معلّى دیده به جهان گشود. از دوران نوجوانی در کنار دروس رسمی به دروس حوزوی علاقه مند شده و در دروس فقهی اصولی برخی بزرگان شرکت می نمود.
ایشان ابتدا در کربلاى معلّى و سپس در نجف اشرف به کسب علم از علماء و فقهای آن روزگار مبادرت ورزیدند. از اساتید ¬¬بنامشان در آن دوره می توان به حضرات آیات شهید سید محمدباقر صدر، سید ابوالقاسم خوئی، میرزا علی غروی و سید نصرالله مستنبط (رحمهم الله) اشاره نمود. در این میان بیش از همه، از روش علمی و نیز شخصیت اجتماعى شهید صدر (ره) تاثیر پذیرفتند تا جایی که از وکلای شرعی ایشان در کربلا گشتند.
Hootandolati(بحث) «پنجشنبه،۱۴ بهمن ۱۳۹۵، ساعت ۰۰:۲۵ (ایران)» ۱ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۲۰:۵۵ (UTC)
مقاله ژیلا امیرشاهی از لحاظ حق تکثیر مشکلی ندارد. بررسی کردم و بخش هایی هم که نیاز به منبع داشت اضافه کردم. Parimo70 (بحث) ۲۰ نوامبر ۲۰۱۷، ساعت ۱۹:۲۷ (UTC)
سلام. من چند تصویر از یک چهره سرشناس را آپلود کرده بودم. همه تصاویر از وبگاه رسمی وی بوده است و در قسمت مربوط به حق تکثیر آن وبگاه هم اینچنین نوشته که «استفادﮦ از کلیۀ محتوای این وبگاه آزاد است». بنابراین نشر این تصاویر، نقض حق تکثیر محسوب نمیشود. اما متاسفانه تصاویر به دلیل "نقض حق تکثیر" اشتباها حذف شدند. برای احیای این تصاویر، راهنمایی کنید.
دو منبع استفاده شده در مقاله آونگ فوکو(کتاب) -- NameGame (بحث) ۲۱ مارس ۲۰۱۸، ساعت ۱۶:۳۵ (UTC)
فاروق (بحث) ۲۶ ژوئن ۲۰۱۸، ساعت ۱۱:۳۸ (UTC)
و دانشنامه نور کپی شده است -- Hootandolati(بحث) «چهارشنبه،۲۰ تیر ۱۳۹۷، ساعت ۰۱:۱۲ (ایران)» ۱۰ ژوئیهٔ ۲۰۱۸، ساعت ۲۰:۴۲ (UTC)
در يك بخش نوشته شده لنين كتاب نبرد من را خوانده ولي همچين چيزي غير ممكن بوده زيرا اولين نسخه چاپ آن سال 1925 به چاپ رسيده در صورتيكه لنين در سال 1924 فوت كرد
به نظر میرسد که کتاب فوقالذکر ناقض حق تکثیر است.--Déjà Vu • ✉ ۱۷ دسامبر ۲۰۱۸، ساعت ۱۵:۵۵ (UTC)
مقاله تصحیح شده و منابع اضافه شده اند. Salome mi (بحث) ۲۰ دسامبر ۲۰۱۸، ساعت ۱۹:۱۸ (UTC)
تمامی این مطلب کپی از گوگل می باشد و همچنین بنده به عنوان مخترع ایرانی این محصول و همچنین رییس کمیته هیت لیزرتگ نیز هستم. و از سال 86 بر روی این پروژه فعالیت کرده و سال 91 بصورت رسمی شروع به کار کرده ام. تشکرآرش حسینی (بحث) ۲۱ ژانویهٔ ۲۰۱۹، ساعت ۱۲:۵۶ (UTC)
موسیقی ورود تی ان ای. : obsolete موسیقی ورودی دبلیو دبلیو ای : loaded
لقب : charismatic enigma
تاریخچه ایی که عنوان شده مربوط پا کت تمام چوب است و ارتباطی به پا کت لمینت نمی کند
مقاله شمس الدین محمد مجتهدی نجفی با ارائه و معرفی کتابهای تالیف شده ایشون و حتی سایت های معتبر بازهم هشدار حذف سریع داده شده ،اولین مطلبی هست که در رابطه با ایشون در ویکی پدیاگذاشته میشود،دست نوشته های زیادی از مراجع بزرگ در ابتدای کتابهای ایشون هست ومطلب هم بر اساس تحقیق و پژوهش صورت گرفته انتشار یافته ، برای حق تکثیر چه کاری باید انجام بدم، لطفا راهنمایی بفرماییدو همچنین اگر امکانش هست حذف سریع برداشته شود و فرصت ویرایش بیشتر به من بدید.متشکرم
این مقاله با کپی از بخشهای محتلف وبسایت جامعه مهندسان مشاور ایران ساخته شدهاست. با درود Atheist (بحث) ۲۳ سپتامبر ۲۰۱۹، ساعت ۰۶:۰۶ (UTC)
سردار غلامرضا یزدانی ظاهرا مشکل حق تکثیر دارد. ارادتمند همگی Gnosis (بحث) ۲۵ سپتامبر ۲۰۱۹، ساعت ۱۷:۲۴ (UTC)
ابوالفضل رجبی https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%A8%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%81%D8%B6%D9%84_%D8%B1%D8%AC%D8%A8%DB%8C مدتی است برخی سایت های نوپا، مطالب اختصاصی دیگر سایت ها را کپی برداری کرده و بعد از انتشار در سایت خود برای لینکسازی صفحاتی را در ویکی پدیا می سازند که نقض حق و حقوق دیگر سایت ها می باشد
در مقاله فوق این گفتگو مربوط به سایت فتوکده بوده که بدون اجازه توسط سایت دومی کپی شده و سپس صفحه ای نیز با این اطلاعات باز شده است
صفحه محمدحسن وکیلی حدود 90 درصدش از سایت خود وکیلی کپی برداری شده و تغییر خاصی هم در آن صورت نگرفته است. آیا این اشکال ندارد؟ MH.MOID (بحث) ۴ مهٔ ۲۰۲۰، ساعت ۱۳:۴۳ (UTC)
۰محمد رضا علیمردانی یا صولتی در ۱۱/۳/۱۳۵۵ به دنیا آمد وی تا۱۴ سالگی توان حرف زدن نداشت و پزشکان با سرگذشت یک قاری مصری او را درمان کردند او در سال ۱۳۷۰ بازیگر را شروع کرد و در فیلم های دیوار به دیوار ،چشم و گوش بسته ، پایتخت ۴ و حراج حضور داشته است. او دوبلر بسیاری از انیمیشن ها مانند باب اسفنجی ، ماجراجویی در پاریس، عصر یخبندان ۱و۳ ، اسمز جونز ،جرج کنجکاو جیمی نوترون ،سیندرلا ، گیسو کمند ، سفید برفی و هفت کوتوله و بسیاری از انیمیشن ها بوده است.
بخش زندگینامه نوشتار نادژدا کروپسکایا کپیبرداری خطبهخط از دویچهوله فارسیست! — KOLI ۱۵ نوامبر ۲۰۲۱، ساعت ۱۸:۰۷ (UTC)
قلعه پری مشکل حق ناشر ندارد Sorna135 (بحث) ۱۰ آوریل ۲۰۲۴، ساعت ۱۳:۱۶ (UTC)
مربی اینتر است 195.181.88.185 ۷ ژانویهٔ ۲۰۲۵، ساعت ۰۳:۴۹ (UTC)