Pál Fejős (unkariksi Fejős Pál, elokuvaura nimellä Paul Fejos, 27. tammikuuta 1897 Budapest – 23. huhtikuuta 1963 New York) oli unkarilaissyntyinen näytelmäelokuvien elokuvaohjaaja ja myöhemmin antropologisten dokumenttielokuvien tekijä. Hän aloitti uransa Unkarissa, siirtyi mykkäelokuvan aikakaudella ensin Saksaan, vuonna 1924 Hollywoodiin ja vuonna 1931 takaisin Eurooppaan.
Fejős osallistui ensimmäiseen maailmansotaan ja aloitti sitten elokuvauransa Unkarissa. Epäonnistuttuaan Géza Gárdonyin romaaniin Egerin tähdet perustuvassa historiallisessa elokuvassa Egri csillagok (1923) hän asettui ensin Itävallan Wieniin ja sitten Saksan Berliiniin, jossa hän työskenteli yhdessä Fritz Langin kanssa. Vuonna 1924 Fejős lähti siirtolaiseksi Amerikkaan ja sai Yhdysvaltojen kansalaisuuden 1930. Hän teki lukuisia elokuvia, joista tunnetuimmaksi nousi vuoden 1928 kokeileva rakkauselokuva Kaksi nuorta sydäntä[1].
Vuonna 1931 Fejős siirtyi mykkäelokuvista ja Hollywoodista tekemään äänielokuvia Euroopassa. Vuonna 1936 hän avioitui tanskalaisen toimittajan Inga Arvadin kanssa, luopui näytelmäelokuvaurastaan ja ryhtyi tekemään antropologisia dokumenttielokuvia ystävänsä, ruotsalaisen liikemiehen ja Electrolux-yhtiön perustajan Axel Wenner-Grenin kanssa. Fejős ja Wenner-Gren tekivät useita tutkimusmatkoja Etelä-Amerikan Peruun ja perustivat Viking-rahaston (nyk. Wenner-Gren Foundation for Anthropological Research) antropologisen tutkimuksen tukemiseksi.