Spencer Smythe

Spencer Smythe
Spencer Smythe syväjäädytettynä Hämähäkkimiehen animaatiosarjassa
Spencer Smythe syväjäädytettynä Hämähäkkimiehen animaatiosarjassa
Luoja(t) Stan Lee
Steve Ditko
Kustantamo Marvel
Ensiesiintyminen Amazing Spider-Man #25
Henkilötiedot
Oikea nimi Spencer Smythe
Status Kuollut
Edelliset ryhmäsidokset J. Jonah Jameson
Voimat ei supervoimia, mutta taitava robotiikan alalla
Suhteet
Sukulaiset Alistair Smythe (poika)

Spencer Smythe oli kuvitteellinen rikollinen Marvelin sarjakuvissa. Hän kehitti Tappajarobotti- robotit tappamaan Hämähäkkimies J. Jonah Jamesonin toimiessa hankkeen rahoittajana. Hänen ensiesiintymisensä oli Amazing Spider-Man #25-lehdessä, ja hänet loivat Stan Lee ja Steve Ditko.

Spencer Smythe muissa medioissa

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Varoitus: Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.
Spencer Smythen rakentama "Musta Leski" Hämähäkkimiehen animaatiosarjassa.

Spencer esiintyi Hämähäkkimies-animaatiosarjassa ensimmäisen kauden kolmannessa jaksossa "Tappajarobotti", jossa Norman Osborn (toimi Kingpinin liikekumppanina, koska oli tälle velkaa) palkkasi tämän tuhoamaan Hämähäkkimies roboteillaan.

Hämähäkkimies onnistui tuhoamaan Spencerin robotin ja paeta Hämähäkkimieheksi naamioituneen Flash Thompsonin kanssa laboratoriosta, ennen kuin se räjähti. Räjähdyksen jälkeen kaikki luulivat hänen kuolleen.

Myöhemmin Kingpinin löysi Spencerin laboratorionin jäänteistä huonokuntoisena, ja laittoi hänet syväjäädytykseen, koska halusi säästää noin hyvän keksijän hengen (eikä halunnut toimittaa tätä sairaalahoitoon, koska Alistair olisi saanut asiasta tietää, eikä silloin olisi työskennellyt tämän jälkeen Kingpinille).

Alistair sai tästä kuitenkin tietää, kiitos Hämähäkkimiehen. Ja lopetti yhteistyönsä Kingpinin kanssa ja siirtyi Silvermainin palvelukseen saadakseen isänsä eloon ja saadakseen kostonsa suoritettua (jota sarjassa ei koskaan tapahtunut). Spencerin äänenä oli Edward Mulhare.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.
Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.