Covfefe הוא איות שגוי שנשיא ארצות הברית לשעבר, דונלד טראמפ השתמש בו בציוץ ויראלי בטוויטר, והפך למם אינטרנט בשנת 2017.
ב-31 במאי 2017 פרסם טראמפ ציוץ בטוויטר ובו כתב: "Despite the constant negative press covfefe" (בתרגום חופשי: למרות ה-covfefe העיתונאי השלילי הקבוע). כלי תקשורת טענו שטראמפ התכוון להקליד את המילה סיקור (coverage). טראמפ מחק את הציוץ שש שעות לאחר פרסומו, אך טען בכל זאת שניסוחו היה מכוון[1]. דובר הבית הלבן שון ספייסר צוטט: "אני חושב שהנשיא וקבוצה קטנה של אנשים יודעים למה הנשיא התכוון"[2]. טראמפ מעולם לא הודה כי הציוץ מכיל הקלדה שגויה. במקום זאת הוא צייץ שוב לאחר מחיקת הציוץ המקורי: "מי יכול לגלות את המשמעות האמיתית של Covfefe? תיהנו!"[3][4]. פרשן בעיתון וושינגטון פוסט הציג את המילה כדוגמה לחוסר נכונותו של טראמפ להודות בטעויות התבטאות[5]. בינואר 2019 העיתונאי אדריאן להפראנס סיכם בכתב העת The Atlantic את הציוץ של טראמפ: "Covfefe הוא הציוץ שמשקף בצורה הטובה ביותר את המתנה העל-טבעית של טראמפ. הוא יודע כיצד ללכוד אנשים, כיצד לשלוט ולהטות את תשומת לבם של ההמונים"[6].
המונח נעשה נפוץ על מנת ללעוג לטראמפ, ועורר הן ניתוח ברמה בסיסית, וניתוח מדעי של שפה ומסרים על ידי הממשל.
הציוץ זכה לתשומת לב עזה בחדשות וברשתות החברתיות, והפך במהרה לתופעה ויראלית[7]. הציוץ צויץ מחדש מעל ל-105,000 פעמים וזכה ל-148,000 לייקים[8] ובעקבותיו נוצר מם אינטרנטי[9]. ההאשטאג Covfefe היה מהפופולריים ביותר לשנת 2017 לצד MeToo# ו-TakeAKnee# והשתמשו בו 1.4 מיליון פעמים ב-24 השעות לאחר הציוץ[10]. במאי 2018, פרסם טראמפ סרטון וידאו בו התייחס לתופעת רשת בשם "Yanny or Laurel" שעלתה סביב אשליה שמיעתית בה התבקשו השומעים לציין האם שמעו את המילה Yanny או את המילה Laurel. טראמפ אמר "אני שמעתי Covfefe"[11].
המילון האורבני לסלנג הוסיף את המילה covfefe ביום שצויצה והגדיר אותה: "זה פשוטו כמשמעו covfefe"[12]. המשחק Words with Friends הוסיף את covfefe למילונו ב-1 ביוני 2017[13].
אתר Dictionary.com הודיע כי "covfefe" הגיעה לראש המילים שגולשים חיפשו בלי שנמצאה להן הגדרה באוקטובר 2017, והמשיכה להופיע בראש חיפושי המשתמשים אחר מילה ללא ערך[14].
המילה Covfefe מוזכרת כעת כאשר אישי ציבור כושלים בלשונם. היא הוזכרה במיוחד כשטראמפ נתפס עם שגיאות בדבריו[15][16].