El Fondo de Cultura Económica de México és un grup editorial en castellà, el més important de Mèxic. Fundada l'any 1934 pel sociòlegDaniel Cosío Villegas, un dels historiadors més importants de Mèxic, té com a objectiu l'edició, producció, comercialització i promoció de les obres de la cultura nacional mexicana, iberoamericana i universal.[1]
El Fons compta amb 37 llibreries, 27 a Mèxic i 10 a la resta del món de parla hispana, on ven i distribueix elsllibres del seu propi catàleg i també d'altres editorials (entre parèntesis s'indica l'any d'obertura).[1]
Llibreria Alfonso Reyes (2002): en la Casa Matriz del FCE; per la seua proximitat amb la Universidad Pedagógica compta amb una nodrida oferta en temes d'educació.
Llibreria Daniel Cosío Villegas (1954): en 2000 se reinaugura per remodelació en el predi contigu a la que fora segona seu del FCE.
Llibreria Edmundo O’Gorman (2010): en les instal·lacions de l'Archivo General de la Nación.
Llibreria Elsa Cecilia Frost (2006): en el centre de Tlalpan.
Llibreria Guillermo Tovar de Teresa (2014): en el Museu de la Ciutat de Mèxic.
Llibreria José María Luis Mora (2011): en la seu de l'Institut José María Luis Mora.
Llibreria Juan José Arreola (2002): en el centre històric de la Ciutat de Mèxic.
Llibrería Octavio Paz (1997): en l'avinguda de les llibreries, Miguel Ángel de Quevedo, al sud de la Ciutat de Mèxic.
Llibreria José Luis Martínez (1999): en la Av. Chapultepec, en Guadalajara.
Michoacán
Llibreria Luis González y González (2007): en Morelia.
Llibreria en el Centro Cultural del Fondo de Cultura Económica en Apatzingán, Michoacán (2014): en un immoble rehabilitat que inclou una Estació de Lectura i espais per a diversos tallers; el Centre Cultural opera baix un model de gestió cultural que involucra la participació ciutadana i amb un enfocament cap a una cultura de pau.
Nuevo León
Llibreria Fray Servando Teresa de Mier (1997): en Monterrey.